Δημιουργούμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα σε κάθε συνεργαζόμενο ιατρείο!

Γνωρίζουμε τί χρειάζεται για να προσελκύσετε και να αποασπάσετε την προσοχή νέων δυνητικών ασθενών.

Εξασφαλίζουμε να κάνετε εντύπωση και ταυτόχρονα να αποκτήσετε μια ιστοσελίδα λειτουργική για όλες τις έως σήμερα γνωστές τεχνολογίες.

Έτοιμοι να ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα 2109658356

iatriko1.png

Αναπτύσσουμε σελίδες που σας φέρνουν ασθενείς!

site1.jpg

Όλες οι ιστοσελίδες μπορούν να έχουν μια ωραία εικόνα και σίγουρα υπάρχουν πολλές εταιρείες αλλά και μεμονωμένοι επαγγελματίες στην ελληνική αγορά που μπορούν να φτιάξουν έναν όμορφο ιστότοπο.

Στη MEDICAL PROMOTION, οι ειδικοί μας επικεντρώνονται στον τρόπο δέσμευσης του δυνητικού σας ασθενή προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τη μετατροπή και την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας του ιατρείου σας σε κάθε ενδιαφερόμενο.

girokomio_istoselida_1.jpg
siteanalytics.jpg

Με στατιστικά δεδομένα να στηρίζουν τις αποφάσεις μας!

site1.jpg

Στη MEDICAL PROMOTION, από τη φύση μας αναλύουμε από τη φύση μας. Είναι δική μας δουλειά να επικεντρωθούμε στην αποτελεσματική παρουσία εκάστοτε ιατρείου.

Για μας κάθε νέα ιστοσελίδα, αποτελεί ένα μικρό πρόγραμμα marketing που θα εξασφαλίσει κίνηση στο ιατρείο σας.

Φυσικά, με το σωστό περιεχόμενο!

site1.jpg

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες υγείας 14+ χρόνια. Συνεπώς, γνωρίζουμε ότι πολλοί απο εσάς δεν έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με τη σύνταξη του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας.

Αναλαμβάνουμε εμείς τη σύνταξη, την επιμέλεια αλλά και την τοποθέτηση του απαιτούμενου περιεχομένου έτσι ώστε να εξασφαλίζετε την προσοχή των ασθενών και να έχετε νέες κλήσεις στο ιατρείο σας.

periexomenoselidasiatros.jpg

Χρήσιμα Άρθρα

Με περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα κάθε μήνα, τα social media ακόμη και σήμερα δεν είναι μια τάση που περνάει. Τα social media

...

Για εσάς τους πλαστικούς χειρουργούς, η ιστοσελίδα σς αποτελεί ουσιαστικά τη βιτρίνα του ιατρείου σας. Δυνητικοί ασθενείς δεν θα επισκεφθούν ξαφνικά το ιατρείο σας για να ενημερωθούν για

...

Μιλήστε μας για το δικό σας ιατρείο

Name*

Email*

Subject*

Message*

Facebook

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672