IVF Γυναικολόγος

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Γεγονός είναι ότι οι ασθενείς της δικής σας ειδικότητας, επισκέπτονται κυρίως το διαδίκτυο για να αναζητήσουν πληροφορίες γονιμότητας! Ως επαγγελματίας του χώρου μπορείτε έμμεσα απο την εκπαίδευση του ασθενή και υιοθετώντας στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, να μετατρέψετε το ενδιαφέρον τους σε ραντεβού.

Δομείστε τη στρατηγική marketing της μονάδας σας βάσει της πρόθεσης του ασθενή

Προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερα conversions (δηλ. μετατροπή δυνητικού ασθενή σε πραγματικό) μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος, θα πρέπει να έχετε πλήρη κατανόηση της νοοτροπίας του υποψήφιου ασθενή σας κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου της πορείας προς τη θεραπεία. Η ειδικότητα σας αναφέρεται σε ένα μεγάλο πλήθος δυνητικών ενδιαφερομένων που αναζητούν πληροφορίες της ειδίκευσης σας εκεί έξω και πρέπει να ξέρετε πώς να προσεγγίζετε και να προσελκύετε αποτελεσματικά όλους αυτούς τους ασθενείς καθ 'όλη τη διάρκεια της επαφής σας.

Έτοιμοι να ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα 2109658356

Με τους ασθενείς που βρίσκονται ακόμα στη φάση της έρευνας, μπορεί να είναι πολύ νωρίς στη διαδικασία για τη μετατροπή τους σε ασθενείς, αλλά εάν διαθέτετε τον προϋπολογισμό, σίγουρα δεν είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε τις όποιες ενέργειες marketing προς αυτούς. Εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει να διαθέσετε κάποιο προϋπολογισμό σε πληρωμένες διαφημίσεις αναζήτησης και social media που εξυπηρετούν την έμμεση προσέγγιση σας, καθώς και υλικό προς download ή προσκλήσεις σε webinar. Αν και θα να είναι πολύ ανώριμο να περιμένετε να κλείσουν ραντεβού, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αρχίσετε να συνδέεστε με τους ασθενείς και να δημιουργείτε την αξιοπιστία και την αναγνώριση του λεγόμενου "brand" σας.

Εάν δεν διαθέτετε τον προϋπολογισμό για να επενδύσετε σε διαφημίσεις με πληρωμένες αναζητήσεις που στοχεύουν χρήστες στο επάνω μέρος του "Google funnel", η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσουμε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και την εμπιστοσύνη χωρίς να υπερβείτε το budget σας.

Στοχεύστε τη διαφήμιση σας σε αυτούς που αναζητούν τις υπηρεσίες σας

Η προσέγγιση των ασθενών που αναζητούν ενεργά λύσεις γονιμότητας απαιτεί προσεγμένη στόχευση λέξεων-κλειδιών. Σε γενικές γραμμές, οι ασθενείς που έχουν ήδη αναλώσει πολύ χρόνο σε διαδικτυακή έρευνα και έχουν φθάσει στο στάδιο "θεραπείας" ή "υιοθέτησης των πόρων σας" [π.χ. download καποιου οδηγού ή webinar] είναι εκείνοι που είναι πιο πιθανό να μετατραπούν σε πραγματικούς ασθενείς.

Για να το εξασφαλίσετε όμως αυτό θα πρέπει να δημιουργηθεί και η αντίστοιχη στρατηγική λέξεων - κλειδιών ["keywords"] που θα εστιάσετε την όποια διαφημιστική καμπάνια ή SEO ενέργειες σας.

Για παράδειγμα, ο ασθενής που αναζητεί ευρέως φάσματος λέξεις όπως "καρκίνος και υπογονιμότητα", "πολυκυστικές", "γιατί δεν μπορώ να μείνω έγκυος" κλπ, ανήκουν θεωρητικά στο στάδιο των "συμπτωμάτων" και κατ'επ΄'εκταση είναι μικρότερες οι πιθανότητες να μετατραπούν σε πραγματικούς ασθενείς. Αντίστροφα, ο χρήστης που αναζητεί όρους όπως "ivf κλινική αθήνα", "κόστος για κρυοσυντήρηση ωαρίων θεσσαλονικη" ή "ivf αθηνα" κλπ έχει φθάσει το στάδιο εκείνο που είναι πολύ πιθανό να σας στείλει ένα email ή να προγραμματίσει το ραντεβού του.

Χτίστε την αξιοπιστία του brand σας και εξασφαλίστε την εμπιστοσύνη των χρηστών σας!

Το marketing μονάδων γονιμότητας απαιτεί ιδιαίτερη προσέγγιση..με ιδιαίτερη προσοχή! Ακόμη κι αν αναλωθείτε σε μεγάλα budgets διαφήμισης, αν δεν μιλήσετε σε πρώτο πρόσωπο και δεν εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη των χρηστών της ιστοσελίδας σας, πιθανότατα δεν θα έχετε κάποιο αποτέλεσμα. Κάντε τα πάντα για να προβάλλετε την αξιοπιστία σας! Εκτός απο τα βασικά (ιστοσελίδα, seo, social media marketing, κ.α.) προβάλλετε video με το προσωπικό σας, δωρεάν webinars ενημέρωσης για θέματα αιχμής, σχόλια / κριτικές ασθενών σας, κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672