Βαριατρική Χειρουργική

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Ενημερωμένο, στρατηγικό marketing για επεμβάσεις απώλειας βάρους

Προσεγγίστε ποιοτικούς ασθενείς με αποτελεσματικό και δεοντολογικά αποδεκτό marketing...

Σύμφωνα με μελέτες 40% του πληθυσμού μετά την ηλικία των 20 ετών είναι παχύσαρκοι. Αύξηση των ποσοστών παχυσαρκίας θα έπρεπε να αυξάνει και το ενδιαφέρον για λύσεις βαριατρικής χειρουργικής καθιστώντας την ένα μέσο για πιο υγιή και ισορροπημένη ζωή.

Για τον ανταγωνισμό, περισσότεροι βαριατρικοί χειρουργοί πρέπει να ξεχωρίσουν...

Στη MEDICAL PROMOTION γνωρίζουμε ότι η βιωσιμότητα σε μια συνωστισμένη αγορά σημαίνει να ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό. Και αυτό απλά σημαίνει να έχετε ένα συναρπαστικό μήνυμα..να προσελκύει ασθενείς απλά με το άκουσμα του! Με μία λέξη: marketing!

Έτοιμοι να ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα 2109658356

Ως χειρουργός η φήμη σας είναι τα πάντα! Στη MEDICAL PROMOTION δε το ξεχνάμε ποτέ αυτό και τόσο η διαχείριση όσο και η ενίσχυση της φήμης σας, αποτελούν βασικό συστατικό όλων των υπηρεσιών μας.

Επιστημονικό marketing: μετρήστε το αποτέλεσμα εκάστοτε προσπάθειας σας!

Branding. Προβολή στο διαδίκτυο. Δικτύωση. Εκπαίδευση προσωπικού. Έντυπο υλικό ιατρειου. Video ιατρείου.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα διαμορφώσουν το δικό σας εξατομικευμένο σχέδιο marketing που θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας.

Προσεγγίζοντας τις ανάγκες σας με επιστημονική μεθοδολογία, αξιολογούμε τα αποτελέσματα των όποιων ενεργειών και κάνουμε τις απαιτούμενες διαφοροποιήσεις - όποτε χρειάζεται - προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε το επιθυμητο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672