Γαστρεντερολόγος

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Εξειδικευμενες καμπάνιες marketing για Γαστρεντερολογους

Το αντικείμενο της ειδικότητας του Γαστρεντερολόγου είναι αλήθεια ότι πλήττεται απο πολλαπλές ιατρικές ειδικότητες. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα των καιρών που διανύουμε, το marketing και οι λύσεις προβολής είναι επιβεβλημένες εαν κάποιος θέλει να κρατήσει ενα σεβαστό αριθμό περιστατικών!

Έτοιμοι να ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα 2109658356

Αρκετοί γαστρεντερολόγοι μας έχουν εκφράσει την ανησυγχία τους για το πως να προωθήσουν αποτελεσματικά την ειδικότητα τους αλλά και να διαφοροποιηθούν απο τους γενικούς χειρουργούς, τους γενικούς ιατρούς και άλλες ειδικότητες που απασχολούνται με παθήσεις του πεπτικού συστήματος, το ήπαρ και λοιπές ενδοσκοπικές διαγνώσεις.

Η πρόκληση έγκειται στην επικοινωνία / προβολή της εξειδικευμένης εμπειρίας σας σε συνδυασμό με την πληρότητα της ειδικότητας σας, ώστε να επεκταθεί η φήμη σας, να προσελκύσετε περιστατικά πρωτοβάθμιας φροντίδας και να εμπνεύσετε σύστασεις.

Το σωστό marketing δεσμεύει ασθενείς, χτίζει σχέσεις και εμπνέει τη δημιουργία σχέσεων σύστασης περιστατικών.

Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία είναι σημαντικά θέματα όταν διαδικασίες όπως κολονοσκόπηση ειναι πρακτικές που συνήθως αποφεύγονται παρά την εκτεταμένη κάλυψη των ΜΜΕ για τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εντέρου.

 

ιστοσελίδα

gastrenterologos istoselida.png

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672