Δερματολόγος

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Προσελκύστε πιο επικερδή περιστατικά ιατρικής αισθητικής

Γενικά, η πλειοψηφία των δερματολόγων που μας προσεγγίζουν έχουν ήδη αρκετή δουλειά.

Έτσι, μας ζητούν κυρίως να επικεντρωθεί το marketing και η προβολή τους στη βελτίωση του μίγματος περιστατικών που ήδη έχουν παρά να αυξήσουν απλά τον κύκλο εργασιών τους σε αριθμούς ασθενών.

Έτοιμοι να ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα 2109658356

Συχνά λοιπόν ακούμε απο τους ίδιους τους δερματολόγους: "Έχω ήδη πολλούς ασθενείς αλλα θέλω να επικεντρωθώ σε πιο κερδοφόρα περιστατικά". Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζουν οι περισσοτεροι επαγγελματίες ότι μπορούν να επηρρεάσουν το μίγμα των περιστατικών τους π.χ. αισθητικά / κλινικά.

Αυτό που έχουμε εμείς ουσιαστικά παρατηρήσει στην 15ετή πλέον συνεργασία μας με δερματολόγους είναι ότι κάθε επαγγελματίας είναι μοναδικός ως προς τους στόχους, την αγορά (ασθενείς) αναφοράς, το διαθέσιμο προυπολογισμό, την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα, κ.α. Κάθε ιατρείο συνεπώς χρειάζεται μια εξατομικευμένη προσέγγιση marketing που να απευθύνεται στα δικά του / της θέλω και ανάγκες.

Μια "one size" προσέγγιση στο marketing και τις δημόσιες σχέσεις δεν έχει αποτέλεσμα!

Συνεπώς είτε αναζητάτε να προσεγγίσετε γενικά περισσότερους ασθενείς στο ιατρείο σας είτε να αυξήσετε τον αριθμό των περιστατικών ιατρικής αισθητικής, στη MEDICAL PROMOTION μπορούμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά!

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672