Πλαστικός Χειρουργός

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό: οφθαλμίατροι, οδοντίατροι, δερματολόγοι και γυναικολόγοι πολιορκούν αρκετές απο τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας στον τομέα της ιατρικής αισθητικής.

Εαν δραστηριοποιήστε για αρκετό χρονικό διάστημα στην ειδικότητα της πλαστικής χειρουργικής θα έχετε παρατηρήσει και εσεις τη μεγάλη αλλαγή στον κλάδο και στην αγορά αναφοράς. Κάποτε μοναδικοί ανταγωνιστές σας ήταν άλλοι πλαστικοί χειρουργοί. Σήμερα, οφθαλμίατροι, οδοντίατροι, δερματολόγοι και γυναικολόγοι παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής όπως και εσείς.

Αντίστοιχα, η πληθώρα προιόντων αισθητικής που υπόσχονται θαύματα και διατίθενται είτε απο το φαρμακειο είτε απο τηλεπωλήσεις είτε.. κάνουν τη σχέση σας με τον εκάστοτε δυνητικό / υφιστάμενο ασθενή ακόμη πιο δύσκολη.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη μειωμένη ρευστότητα του Έλληνα ασθενή καθιστουν πολύ πιο αναγκαία την επιθετική προβολή σας πάντα εντος των ορίων που επιβάλλει ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας.

Οποιες και αν είναι οι προκλήσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε ως προς το marketing και την προβολη του ιατρειου σας, στη MEDICAL PROMOTION έχουμε τη λύση!

Εξάλλου διαθέτουμε συνεργασίες με την πλειοψηφία των πλαστικών χειρουργών στην ελληνική επικράτεια.

Έτοιμοι να ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα 2109658356

Για μας καθε ιατρείο είναι ξεχωριστό..

Εκάστοτε μονάδα πλαστικής χειρουργικής απαιτεί λυσεις marketing μοναδικές και διακριτές. Αρκετοί πάροχοι ζητούν αποκλειστικότητα, υψηλής αισθητικής περιστατικά ενώ άλλοι ενδιαφέρονται για περιστατικά επανορθωτικής χειρουργικής.

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση προυποθέτει εύρος κοινού - στόχου: απο ηλικιωμένες γυναίκες και έφηβες έως ενήλικες άνδρες και μοντέλα. Αποτελεσματική προσέγγιση και προσέλκυση ασθενών προυποθέτει καθετοποιημένη στρατηγική που περλαμβάνει branding, διαδικτυακή προβολή και δημόσιες σχέσεις.

Στη MEDICAL PROMOTION αναλαμβάνουμε συνολικά την εξυπηρέτηση των αναγκών σας παρέχοντας ηθικές, εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την προώθηση των υπηρεσιών τόσο στον τομέα της αισθητικής όσο και της επανορθωτικής χειρουργικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672