Καρδιολόγος

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Προβολή και λύσεις marketing για καρδιολογους

Η αλήθεια είναι οτι ο κλάδος της Καρδιολογιας έχει ραγδαίως εξελιχθεί.

Εφόσον καταλήξατε στην ιστοσελίδα μας, πιθανώς έχετε και εσείς οι ίδιοι καταλήξει ότι:

  • αναγνωρίζετε τον ολοέα αυξανόμενο ανταγωνισμό στην ειδικότητα σας
  • αναζητάτε λύσεις για να ενισχύσετε τα έσοδα του ιδιωτικού σας ιατρείου αλλα και του τελικού μείγματος περιστατικών
  • σκεφτεστε σοβαρά την προβολή του ιατρείου σας
  • είστε αποφασιμένοι και έτοιμοι να δεσμευτείτε για την ανάπτυξη του ιατρείου σας.

Οι ασθενείς που χρήζουν της ειδικότητάς σας, γεγονός είναι ότι διαθέτουν πλέον πολυάριθμες επιλογές επαγγελματιών της ειδικότητας σας.

Η προσέγγιση, η πειθώ και η τελική εξασφαλιση του κοινού αυτού, απαιτεί ολοκληρωμένες και προσιτές από άποψη κόστους υπηρεσίες / προγράμματα όπως:

  • Καρδιολογική φροντίδα για ειδικές ομάδες ασθενών

  • Προγράμματα αποκατάστασης

  • Πρόληψη υπέρτασης για ειδικές ομάδες ασθενών

  • Παιδιατρική καρδιολογική φροντίδα

Στη MEDICAL PROMOTION όχι μόνο γνωρίζουμε αλλά εχουμε διαπιστώσει στην πράξη τί πραγματικά αποδίδει ως προς την προβολή του ιατρείου σας.

Γνωρίζουμε πώς να μεταδώσουμε αποτελεσματικά τις αξίες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας στους ασθενείς - στοχο σας, πώς να προσεγγίσουμε επαγγελματίες που δύναται να σας συστήσουν περιστατικά κ.α.

Σε λίγες ειδικότητες επικρατεί αντίστοιχος ανταγωνισμός.

Ξεχωρίστε με την πιο έμπειρη ομάδα marketing και προβολής στο χώρο των υπηρεσιών υγείας.

Με τις νέες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο αλλά και στην ιδιωτική αγορά υγείας, ο ασθενής και το καρδιολογικό περιστατικό έχει πολλαπλές επιλογές στην ειδικότητά σας.

Προκειμένου να προσεγγίσετε αλλά και να "πείσετε" το απευθυνόμενο κοινό σας, απαιτούνται αποτελεσματικά - αλλά και προσιτά από άποψη κόστους - προγράμματα ενεργειών προκειμένου να αυξήσετε την εισροή νέων ασθενών αλλά και τα έσοδα του ίδιου σας του ιατρείου.

Οι συνεργάτες μας χάρη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας το γνωρίζουν αυτό και μπορούν να υλοποιήσουν άμεσα αποτελεσματικές καμπάνιες για εσας.

Γνωρίζουμε άλλωστε το κοινό στο οποίο απευθένεστε: ασθενείς, ομάδες παθήσεων υψηλού κινδύνου, επαγγελματίες για σύσταση περιστατικών, φορείς συνεργασίας, μονάδες υγείας, κ.α.

Θα συνεργαστείτε με κάποιον με μικρότερη εμπειρία;

Στη MEDICAL PROMOTION μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε να ακολουθήσετε ένα αποτελεσματικό πλάνο όπως έχουμε κάνει για εκατοντάδες συναδέλφους σας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672