Αλλεργιολόγος

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Ιατρικό Marketing για αλλεργιες και άσθμα..που έχει αποτέλεσμα!

Συνεργαστείτε με τους ειδικούς στο Marketing Υπηρεσιών Υγείας και εξασφαλίστε το μέγιστο αποτέλεσμα!

Πολλοί αν όχι οι περισσότεροι επαγγελματίες που ασχολούνται με αλλεργίες, άσθμα και γενικότερα παθήσεις του ανοσοποιητικού, αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες προκλήσεις στον τομέα του marketing της πρακτικής τους για να μην αναφερθούμε στα δυσανάλογα αναμενόμενα έσοδα σε σχέση με τα έξοδα εκάστοτε ιατρειου.

Αναμφίβολα, αυτή την εποχή το διαδίκτυο αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωσης για τις αλλεργίες κ.α. παθήσεις. Αντίστοιχα τα αποτελέσματα του άλλοτε αξιόπιστου marketing σύστασης περιστατικών απο συναδέλφους, συρρικνώνονται ολοένα και περισσότερο.

Έτοιμοι να ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα 2109658356

Η πλειοψηφία των επαγγελματιών της ειδικότητας σας που φτάνουν στο γραφείο μας ζητούν άμεσα αποτελέσματα. Αναγνωρίζουν ότι μια καλά σχεδιασμένη καμπάνια marketing είναι η απάντηση στην επιτυχή εξασφάλιση των στόχων τους στο δυσμενές περιβάλλον δραστηριοποίησης.

Η παρουσία σας στο διδίκτυο μέσα απο μια ιστοσελίδα είναι μόνο ένα μικρό τμήμα της συνολικής εικόνας του marketing σας. Η επιτυχία σας έγκειται σε μια αξιόπιστη στρατηγική με μεγάλης διαρκειας αποτελέσματα βασιζόμενη στη δική σας μοναδικότητα, στόχους αλλά και ηθικη.

Απο το 2004 έως σημερα έχουμε συνεργασθεί με δεκάδες συναδέλφους σας, δημιουργώντας τα ιατρεια που πραγματικά επιδίωκαν, προσελκύωντας τα περιστατικά που πραγματικά ήθελαν και εξασφαλίζοντας τη διάκριση της ταυτότητας τους από τον ανταγωνισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672