Γενικός Χειρουργός

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Προσεγγίστε το κοινό σας, ενισχύστε τον αριθμό των συστάσεων σας και αναπτυχθείτε πέραν της αβεβαιότητας και του έντονου ανταγωνισμού.

Εμείς εφαρμόζουμε για σας επιστημονικό marketing απόλυτα σχεδιασμένο στους δικού σας στόχους!

Χρησιμοποιώντας στοιχεία για τον τρόπο προσέγγισης των δικών σας ασθενών, ξεκινάμε γνωρίζοντας τι λειτουργεί. Αξιολογούμε διεξοδικά όλες τις πτυχές του ιατρείου και της ομάδας σας και αναλύουμε τις διάφορες προκλήσεις, τις ευκαιρίες, τις απειλές και τα δυνατά σας στοιχεία. Μετά από αυτό, σχεδιάζουμε ένα λεπτομερές στρατηγικό σχέδιο marketing βασισμένο στην εμπειρία μας όχι μόνο με τους χειρουργούς αλλά με τις διάφορες ιατρικές ειδικότητες στις οποίες εξαρτώνται για παραπομπές.

Έτοιμοι να ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα 2109658356

H MEDICAL PROMOTION σας βοηθά επίσης να εφαρμόσετε αυτό το σχέδιο marketing και να μεγιστοποιήσετε την επιτυχία του με προγράμματα κατάρτισης / εκπαίδευσης, συνεχείς διαβουλεύσεις και πολλά άλλα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι βοηθάμε τους γενικούς χειρουργούς να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών marketing, να παρεμετροποιούμε συνεχώς τις όποιες ενέργειες μας - κρίσιμης σημασίας υπηρεσίες που μας βοηθάει να μάθουμε τι δεν λειτουργεί, ώστε να κάνουμε αλλαγές για να πετύχουμε τους στόχους σας.

Δεν περιοριζόμαστε απλά στο σχεδιασμό marketing.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών marketing, προβολής και διαφήμισης που έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν τους μοναδικούς στόχους κάθε γενικού χειρουργού.

Δείτε αναλυτικά, τις υπηρεσίες μας εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

 

 

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672