Ορθοπαιδικός Χειρουργός: συμβουλές για μια αποτελεσματική ιστοσελίδα

Δεν υπάρχει πλέον ορθοπαιδικός χειρουργός που δεν έχει ιστοσελίδα.. είτε για την υιοθέτηση νέων περιστατικών είτε για τη συνέχιση της επικοινωνίας του με τους υφιστάμενους ασθενείς του. Επειδή πολλά ακούγονται και βλέπουμε πολλά, ακολούθως σας παραθέτουμε απλές συμβουλές για το σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας ορθοπαιδικού χειρουργού που έχει αποτέλεσμα, δηλαδή φέρνει νέα περιστατικά!

Μελετείστε τους ανταγωνιστές σας!

Ξεκινάτε την κατασκευή ιστοσελίδας σας ή θέλετε να εκσυγχρονίσετε την υφιστάμενη του ιατρείου σας; Χρήσιμο είναι να κάνετε πρώτα μια έρευνα για το τί κάνουν οι συνάδελφοι σας ή αυτοί που θεωρείτε άμεσους ανταγωνιστές σας! Φυσικά, δεν σας προτείνουμε να αντιγράψετε τις ιδέες τους..αλλά να δείτε τις λειτουργίες εκείνες που υιοθετούν οι συνάδελφοι σας.

Για παράδειγμα, οι συνάδελφοι σας στην περιοχή είναι στο διαδίκτυο; Πόσο εξελιγμένη είναι η ιστοσελίδα τους; Είναι responsive δηλ. φαίνεται από τις διάφορες συσκευές tablets, smartphones κ.ο.κ.; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα αμέσως θα σας δώσει το πλεονέκτημα να γνωρίζεται τις αδυναμίες τους!

Και το πιο σημαντικό; Εύκολα και γρήγορα θα αποκτήσετε μια ιδέα για το τί σας ενοχλεί ή το τί θέλετε απαραιτήτως να έχει η δική σας ιστοσελίδα!

Δώστε έμφαση στην εμπειρία του χρήστη!

Η ιστοσελίδα ενός ορθοπαιδικού χειρουργού μπορεί να έχει διάφορες λειτουργίες π.χ. ραντεβού, ενημέρωση για αντικείμενο εξειδίκευσης, κανάλι επικοινωνίας με ασθενείς. Σε όποιον αναθέσετε την κατασκευή ιστοσελίδας σας, κάντε σαφές το αντικείμενο της προβολής σας στο διαδίκτυο.

Αντίστοιχα, ο εκάστοτε συνεργάτης σας θα σας δώσει ιδέες για πιθανό στήσιμο, χρώματα, μέγεθος γραμματοσειράς, έκταση περιεχομένου κ.ο.κ.

Εμπιστευθείτε έμπειρους επαγγελματίες για την παρουσία σας στο διαδίκτυο!

Η ιστοσελίδα ενός ιατρού και δη χειρουργού διαφέρει από όποια άλλου αντικειμένου ιστοσελίδα. Έτσι θα πρέπει να εμπιστευθείτε κάποιον συνεργάτη που όχι μόνο να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας αλλά να γνωρίζει και τις ιδιαιτερότητες σας π.χ. ποιότητα ιστοσελίδας / παραδοτέου, συχνότητα απασχόλησης σας, κ.ο.κ.

Ταυτόχρονα, η αξιοποίηση ενος agency που μπορεί εύκολα και γρήγορα όχι μόνο να αναλάβει τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας αλλά και την τοποθέτηση / σύνταξη του όποιου περιεχομένου σίγουρα θα σας γλυτώσει χρόνο και χρήμα! Δεν είναι άλλωστε τόσο μεγάλη η διαφορά κόστους..

Μη ξεχνάτε την προτροπή.."call-to-action" button!

Ποιός είναι ο στόχος σας όταν κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας; Αυτό πρέπει να γίνεται άμεσα κατανοητό και σαφές με το αντίστοιχο κουμπί προτροπής! Έτσι μόνο θα εξασφαλίσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα π.χ. εγγραφή στο newsletter σας ή κλήση στο ιατρείο.

Χρησιμοποιήστε επαγγελματικές φωτογραφίες για το ιατρείο σας

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί τη βιτρίνα σας στο διαδίκτυο. Γιατί λοιπόν να γίνει πρόχειρα; Με λίγα σχετικά χρήματα μπορείτε να αποκτήσετε τις δικές σας επαγγελματικές φωτογραφίες που οι ασθενείς σας εκτιμήσουν ιδιαίτερα!

Σχόλια / Εμπειρίες ασθενών σας

Αυτό που προσέχει πλέον όταν αναζητά το όνομα σας στο διαδίκτυο είναι τα αστέρια στο Google ή αλλιώς τα reviews δηλ. την κριτική άλλων ασθενών που σας επισκέφθηκαν. Η εμπειρία είναι το Α και το Ω για να εξασφαλίσετε το κλικ στο όποιο call-to-action κουμπί της ιστοσελίδας σας.

Με φωτογραφίες, απλά σχόλια ή ακόμη και video μεταφέρετε στους νέους δυνητικούς ασθενείς σας την εμπειρία τους π.χ. πόσο γρήγορη ήταν η αποκατάσταση από το χειρουργείο σας ή αν ήταν ικανοποιημένοι απο σας, κ.ο.κ.

Ραντεβού

Πλέον ο ασθενής χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για τον άμεσο προγραμματισμό και του ραντεβού της επίσκεψης του στον ιατρό κάθε ειδικότητας. Εξασφαλίστε τη δυνατότητα online ραντεβού μιας και κάποιος μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και θέλει άμεση εξυπηρέτηση.

Social Media

Πλέον μία ιστοσελίδα είναι εύκολο να αποκτήσετε. Το κυριότερο είναι να εξασφαλίσετε όταν φτιάξετε την ιστοσελίδα σας, αυτή να ανιχνεύεται και να σας φέρνει νέα περιστατικά. Για να γίνει αυτό καταλυτικά είναι τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ή αλλιώς μέσα κοινωνικής δικτύωσης / social media. Μην τα αμελήσετε, εξασφαλίστε τη συνδεσιμότητά τους με την ιστοσελίδα σας και αξιοποιήστε τα!

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672