Η ιδανική σελίδα για έναν ιατρό, κάθε ειδικότητας..

Τον τελευταίο καιρό νέες ιστοσελίδες μεμονωμένων επαγγελματιών υγείας ξεπροβάλλουν..

Βασικό τους μειονέκτημα λείπει η λειτουργικότητα αλλά και η καινοτομία! Αυτά και μόνο αρκούν για να μην εξασφαλίζουν δυνητικούς ασθενείς!

Έτσι, δεν έχουν αποτέλεσμα και πολλοί κάνουν λόγο για τη μειωμένη χρησιμότητα της παρουσίας στο διαδίκτυο! Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι μιας και η ιστοσελίδα αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο για το marketing εκάστοτε επαγγελματία, σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιείται!

Αρκεί να έχει το απαιτούμενο υλικό, να είναι λειτουργική για τον τελικό χρήστη (δηλ. ασθενή) και κυρίως να αναδεικνύει για ποιό λόγο πρέπει να επιλεγείται ως επαγγελματίας στην ειδικότητά σας.

Η ιστοσελίδα σας δεν είναι μια απλή διαφήμιση..είναι η βιτρίνα σας, η προέκταση του ιατρείου σας και δεν μπορεί να είναι λιγότερο προσεγμένη από το ίδιο σας το ιατρείο!

Βασικός σας στόχος: η μετατροπή εκάστοτε επισκέπτη σε δυνητικό ασθενή! Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Ποιός είστε..

Δώστε στον εκάστοτε ασθενή / επισκέπτη της ιστοσελίδας σας, να αντιληφθεί τί κάνετε, ποιός είστε και για ποιό λόγο να σας επιλέξει! Γιατί να γίνει κάποιος ασθενής σας; Μέσα από την ιστοσελίδα σας απαιτείται να ενημερώσετε το κοινό σας, για ποιό λόγο πρέπει να σας επιλέξουν.. Μη χάνεται όμως την ταπεινοφροσύνη σας..O Έλληνας ασθενής θέλει ακόμη να νιώθει ότι ο "ιατρός" του δεν προσπαθεί να του "πουλήσει"!!

Επιπρόσθετα, η υπερβολή ενδέχεται να σας γυρίσει boomerang. Οι μεγάλες υποσχέσεις και οι προκλήσεις στον ανοιχτό χώρο του διαδικτύου, δημιουργούν ευκαιρία και αφορμή για σχόλια και κριτική. Όσο κι αν κι η κριτική θεωρείται ένας τρόπος διαφήμισης..δεν θέλετε να ξεκινήσετε απο εκεί!

Κάντε λοιπόν ξεκάθαρο το μήνυμα σας και αυτό που θέλετε να κρατήσουν για εσας. Ακόμη κι αν χρειασθεί να το επαναλάβετε αρκετές φορές. Ωστόσο, μην κάνετε κάτι που ενδεχομένως δεν σας εκφράζει..

Δώστε έμφαση στη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας..

Σίγουρα η αισθητική είναι υποκειμενική, αλλά εσείς σε κάθε περίπτωση θέλετε να εντυπωσιάσετε. Προσπαθήστε να το επιτυγχείτε αυτό με τη λειτουργικότητά, την απλότητα της ιστοσελίδας σας και όχι με τα γραφικά! Η απλότητα και η ευχρηστία της σελίδας σας είναι αυτή που θα σας εξασφαλίσει τις απαιτούμενες κλήσεις.. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι δεν είναι όλοι οι δυνητικοί σας ασθενείς έμπειροι με τη χρήση του διαδικτύου, ούτε έχουν το ίδιο επίπεδο γνώσης σε Η/Υ και περιήγησης.

Επιπρόσθετα, η σελίδα σας θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη και να λειτουργεί εξίσου όμορφα (δηλαδή να είναι responsive) σε όλες τις συσκευές πρόσβασης όπως tablets και smartphones (IOS, android, κ.α.). Και αυτό γιατί βάσει στατιστικών Google Analytics των περισσότερων project μας, αναδεικνύουν ότι τουλάχιστον 75% της πρόσβασης στις διάφορες ιστοσελίδες επαγγελματιών και μονάδων υγείας, πραγματοποιείται πλέον μέσω αυτών των συσκευών!

Κάντε την ιστοσελίδα σας να φορτώνει πιο γρήγορα..

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να φορτώνει σε λιγότερο απο 4 δευτερόλεπτα.. Διαφορετικά, χάσατε τους περισσότερους επισκέπτες σας. Ακόμη κι αν έχετε παλαιότερης τεχνολογίας ιστοσελίδα, αυτό μπορεί να βελτιωθεί είτε με αντίστοιχα εργαλεία CDN είτε αναθέτοντας το σε κάποιον επαγγελματία.

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672