Τί κάνει τους νέους δυνητικούς ασθενείς να καλέσουν στο ιατρείο σας;

Η ιστοσελίδα σου φέρνει νέους ασθενείς στο ιατρείο σας; Οι ενέργειες digital marketing ενισχύουν τη ροή των ιδιωτικών σας περιστατικών; Και ακόμη πιο σημαντικό, είστε ευχαριστημένοι εσείς με την προσέλκυση των νέων περιστατικών;

To εικαστικό της ιστοσελίδας σου επηρρεάζει μόνο το 20% του πώς οι ασθενείς ανταποκρίνονται π.χ. εαν θα γίνουν ασθενείς σας ή όχι. 80% επηρρεάζεται απο το ίδιο το περιεχόμενο, τον τίτλο του άρθρου σας, τα λεγόμενα "call to actions" και το ανάλογο multimedia υλικό.

Η ομάδα μας δουλεύει μόνο για επαγγελματίες υγείας τα τελευταία 15 έτη και έτσι γνωρίζουμε καλύτερα απο τον καθένα τί χρειάζεται ή όχι να έχει πάνω η ιστοσελίδα σας, πώς θα πρέπει να είναι το περιεχόμενο πώς θα εξασφαλίσουμε τη σωστή κατάταξη ώστε να σας φέρουμε νέους ασθενείς.

Για την κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας ή την υλοποίηση ενεργειών marketing που σας φέρνουν νέους ασθενείς απλά καλέστε μας στο 210 9658 356 ή στείλτε μας ένα email.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672