Πόσο καλά διαχειρίζεστε τις κλήσεις του ιατρείου σας;

Χτυπάει το τηλέφωνο του ιατρείο. Μια, δύο, τρείς φορές.. Ποιός θα το σηκώσει; Και τι θα πεί;

Κάποιος δεν γίνεται ασθενής σας απο το διαδίκτυο, απλά σηκώνοντας το τηλέφωνο να σας καλέσει. Εκτός εάν προγραμματίσει το ραντεβού του μαζί σας μέσω διαδικτύου...κάτι το οποίο θα γίνει στις περισσότερες φορές αφού έχει μια αλληλεπίδραση / μια επαφή με κάποιον από το ιατρείο σας.

Με άλλα λόγια, η τηλεφωνική σας επικοινωνία μπορεί να είναι κερδοφόρο ή ζημιογόνο εργαλείο σας.

Ακολούθως, σας παραθέτουμε ορισμένες ερωτήσεις για την αξιολόγηση της γραμματειακής σας εξυπηρέτησης:

  • Απαντάτε την κλήση με το σωστό μήνυμα καλωσορίσματος; Η απάντηση της κλήσης με ευγένεια, φιλική διάθεση και με οργανωμένη σκέψη είναι καθοριστικής σημασίας. Για αυτό, συστήνουμε πολλές φορές να χαμογελάτε και να έχετε σωστή στάση σώματος, όταν απαντάτε την εκάστοτε κλήση.

  • Είστε εξυπηρετικοί ή γνωρίζετε όλα όσα χρειάζονται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ιατρείου; Προκειμένου να εξασφαλίσετε την απαιτούμενη "συνέχεια" και συνέπεια, η γραμματέας σας θα πρέπει να γνωρίζει πλήρως την φιλοσοφία σας ως επαγγελματία αλλά και να κατανοεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

  • Βάζετε τους ασθενείς σας σε αναμονή για περισσότερο απο 30 δευτερόλεπτα; Εαν ναι, καλύτερα να τους ζητάτε να τους καλέσετε αργότερα.

  • Δίνετε οδηγίες στους ασθενείς σας για το πώς να έρθουν στο ιατρείο σας; Φροντίστε να έχετε ενημερώσει την προβολή σας στο Google Maps, ελεγξτε για τυχόν αξιολογήσεις που ενδέχεται να δημιουργήσουν σύγχηση σε έναν νέο δυνητικό ασθενή σας. Φροντίστε οι οδηγίες που δίνετε να είναι απλές και πλήρως κατανοητές, ώστε να μειώσετε το ενδεχόμενο άγχος τους για την πρώτη σας συνάντηση.

 

Εαν σας ενδιαφέρει, μιλήστε μαζί μας για την ενδεχόμενη ανάληψη της διαχείρισης των κλήσεων του ιατρείου σας ή για την εκπαίδευση της γραμματείας σας ώστε να διαχειρίζεστε αποδοτικά τον κάθε ασθενή, νέο ή παλιό.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672