Πώς να ελέγξεις ότι η ιστοσελίδα του ιατρείου σου έχει αποτέλεσμα;

H αλήθεια είναι ότι καθημερινά μιλάμε με δεκάδες ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Μια λοιπόν απο τις βασικές ερωτήσεις που τους κάνουμε είναι "η ιστοσελίδα που έχετε, έχει αποτέλεσμα;"!

Οι περισσότεροι ιατροί, η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουν να μας πούν. Η ιστοσελίδα φαίνεται όμορφη, το εικαστικό είναι καλό, κ.α. Η ουσία είναι μία: φέρνει νέους ασθενείς;

Προφανώς η πρώτη λύση είναι να αναζητήσετε την πηγή προέλευσης των νέων περιστατικών σας, ρωτώντας απευθείας εκάστοτε νέο ασθενή πώς σας βρήκε. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος ελέγχου της αποτελεσματικοτητάς της ιστοσελίδας σας είναι μετρήσετε τον ίδιο τον αριθμό των κλήσεων (τηλεφωνήματα) και να ενεργοποιήσετε ένα chat άμεσης ανταπόκρισης στην ίδια την ιστοσελίδα σας.

Εμείς προτείνουμε και τα δύο αυτά εργαλεία να ειναι ορατά σε όποιον επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας και σίγουρα να είναι ενήμερη η γραμματεία σας για κάθε φορά που δέχεται νέα κλήση.

Η ομάδα μας δουλεύει μόνο με επαγγελματίες υγείας τα τελευταία 15 έτη και έτσι γνωρίζουμε καλύτερα απο τον καθένα τί χρειάζεται ή όχι να έχει πάνω η ιστοσελίδα σας, πώς θα πρέπει να είναι το περιεχόμενο πώς θα εξασφαλίσουμε τη σωστή κατάταξη ώστε να σας φέρουμε νέους ασθενείς.

Για τη βελτίωση της δικής σας ιστοσελίδας ή την υλοποίηση ενεργειών marketing που σας φέρνουν νέους ασθενείς απλά καλέστε μας στο 210 9658 356 ή στείλτε μας ένα This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

Name*

Email*

Subject*

Message*

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672