Τηλ. (+30) 2109658356

Εαν δεν ξεκινάτε αυτή τη νέα δεκαετία με υπερπληθώρα νέων ασθενών, χρειάζεστε την εφαρμογή μιας αποτελεσματικής στρατηγικής marketing. Ακόμη κι αν προτιμάτε να βασίζεστε αποκλειστικά στη σύσταση για νέους ασθενείς, οι οποίοι πραγματικά αποτελούν τους καλύτερους νέους ασθενείς σας.

Τον τελευταίο καιρό νέες ιστοσελίδες μεμονωμένων επαγγελματιών υγείας ξεπροβάλλουν..

Βασικό τους μειονέκτημα λείπει η λειτουργικότητα αλλά και η καινοτομία! Αυτά και μόνο αρκούν για να μην εξασφαλίζουν δυνητικούς ασθενείς!

Μπορείς και εσύ είτε ως επαγγελματίας υγείας (δηλ. μεμονωμένο ιατρείο) είτε ως μονάδα υγείας (δηλ. μονάδα IVF, διαγνωστικό κέντρο, κ.α.) να αξιοποιήσεις το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τις ανάγκες ανακαίνισης, εξοπλισμού και προβολής του επαγγελματικού σου χώρου.

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672